Caravana Secretul Insulei Pin-Up, opriri la CINEMA CITY

ECHIPA FILMULUI SECRETUL INSULEI PIN-UP VINE LA TINE ÎN ORAȘ PENTRU VIZIONARE, SESIUNE DE POZE, ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

AI INVITAȚIE LA VIZIONĂRILE SPECIALE ÎN PREZENȚA ACTORILOR ȘI A ECHIPEI DE PRODUCȚIE

Secretul insulei Pin-Up este un basm psihologic care explorează temele vindecării, descoperirii de sine și confruntării cu traumele din trecut. Scris și regizat de Alecs Năstoiu, filmul tratează complexitatea sănătății mintale printr-o poveste inovatoare și tehnici vizuale captivante, oferind o experiență cinematografică care te provoacă la reflecție.

După ce a impresionat deja publicul, câștigând premiul pentru „Best Production Design” la ediția a 49-a a Festivalului de Film Sci-Fi din Boston, SUA, și având premiera națională la TIFF România în iunie, filmul Secretul insulei Pin-Up este pregătit acum să capteze atenția publicului din cinematografele Cinema City din toată țara, începând cu 22 noiembrie 2024.

GĂSEȘTI BILETE ONLINE AICI

Din 6 noiembrie starul filmului Rina Gri, regizorul Alecs Năstoiu, producătorul Ovidiu Vasu dar și actrițele din film și alți membrii ai echipei vor pleca într-un turneu de promovare prin țară, unde vor participa la proiecții în avanpremieră în multiple orașe și vor sta de vorbă cu publicul.

PROIECȚII SPECIALE LA CINEMA CITY SUNT PROGRAMATE ASTFEL:

BACĂU ARENA MALL– 06 noiembrie, ora 18:30
CLUJ IULIUS MALL-  10 noiembrie, ora 18:30
TIMIȘOARA SHOPPING CITY - 13 noiembrie, ora 18:30
BUCUREȘTI AFI COTROCENI - 17 noiembrie, ora 18:30
CONSTANȚA VIVO - 22 noiembrie, ora 18:30

Vizionare trailer: