Vara asta castiga cu meniurile de la CINEMA CITY

~ VARA ASTA TOATE MENIURILE DE LA CINEMA CITY SUNT CÂȘTIGĂTOARE  ~
VINO LA FILM, IA-ȚI MENIUL PREFERAT ȘI VEZI CE-AI CÂȘTIGAT!

#CINEMAACOLOSUSVAIUBESTE

Te așteptăm la cinema, să te bucuri de blockbustere, de filme de comedie, animații mult așteptate sau de eroii tăi preferați și revendică-ți premiul.

  • PREMII SPECIALE DE VACANȚĂ: după relaxarea din sala de cinema, pregătește-te pentru un concediu bine-meritat! Câștigă unul dintre zecile de bilete de avion cu destinații către Spania (Gran Canaria, Barcelona), Grecia (Rodos), Turcia (Antalya) sau vouchere de vacanță în valoare de 250 de euro! Toate sunt pentru tine, pentru a strânge amintiri ca-n filme!
  • MENIURI SI BILETE LA FILM: Prinde premiile care te aduc în sala de cinema pentru a te bucura de cele mai noi producții! Câștigi bilete pentru tine sau pentru cei dragi, pentru vizionări în 2D, în 3D sau la formatele speciale - IMAX și 4DX!Pentru o vizită completă la cinema, gustă din premiile de la bar: poți câstiga popcorn (cu sare, cu cheddar sau m&m), nachos sau băuturi!
  • POPCORN CU AROMĂ DE CHEDDAR: Ai incercat una dintre cele mai noi arome de popcorn de la Cinema City? Descoperă gustul cheddar într-o combinație crocantă cu popcornul de la Cinema City și bucură-te de film! Dacă înca nu ai gustat noua propunere crunchy, căștigă unul dintre miile de premii puse în joc!
  • POPCORN CU M&M: De la hmmmmm la yammmmi este nevoie doar de o singură gustare! Fii gata să fii cucerit de pocoronul cu m&m! Daca încă nu îi știi gustul, îl poți experimenta câștigându-l la unul dintre taloanele de concurs - dulcele mult aduce!
  • PREMII DULCI ȘI RĂCORITOARE: N-aduce vara ce aduc premiile de la Cinema City! Ești gata să faci față temperaturilor ridicate cu o înghețată proaspătă și aromată de la barul CINEMA CITY! Revendică-ți talonul la achiziția unui meniu și poți câștiga unul dintre miile de premii cu cupe de înghețată, care te răcoresc!
  • PREMII BAR CAFENEA: înainte sau după vizionarea unui film, ia un loc la barul cafenelelor Cinema City și savurează o băutură Nespresso, care îți dă energie! Dintre cele zece mii de băuturi gratuite, una poate fi a ta!

ALEGE LOCAȚIA DORITĂ, VERIFICĂ PROGRAMUL DIN ORAȘUL TĂU ȘI IA-ȚI BILET DE AICI.

NE VEDEM LA CINEMA! CINEMA CITY